Blogunuzla Para Kazanmaya Hazır mısınız ?

Online Alışveriş | 12:30 | 1 yorum

Blogunuzdan para kazanmaya hazır mısınız? Bu bölümde blogunuzdan para kazanmanın en basit yolu olan satış ortaklığı konusuna değineceğim.

"Affiliate marketing ya da bizim deyimimizle satış ortaklığı nedir?" sorusunun cevabı ; Ürün sahipleri ile satış ortakları olan sizlerin (affiliates) gelir paylaşımıyaparak, satış başına ödeme aldıkları bir sistemdir.

Bizim gibi blog sahipleride satış ortağı oldukları bu ürünlere bloglarında yer vererek, blog üzerinden ürünün satıldığı sitelere müşteri gönderirler. Blogunuz üzerinden gönderdiğiniz müşteriler bu ürünü satın aldığında, ürün sahiplerinin sitede belirtmiş oldukları komisyon oranında para kazanırsınız. Kısaca; blogunuzdan bir müşteriyi siteye yönlendirdiniz. Ürün sahibi % 30 komisyonla çalışıyor diyelim. Sizin gönderdiğiniz müşteri 100 TL.lık bir ürünü o siteden satın aldığında, sizin hesaplarınıza 30 TL.anında yansıtılır.

Siz blog yazmaya devam ettiğiniz sırada sizin satış ortağı olacağınız ürünler, sizin haberiniz bile olmadan blog okuyucularınız tarafından satın alınabilir ve siz oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz.

Ülkemizde bu satış ortaklığı sistemi üzerine çalışan sitelerden bir tanesi de xticaret.com' dur. Blogunuzdan para kazanmayı da amaçlıyorsanız. xticaret.com'a öncelikle üye olmanız gerekir, üye olmak için burayı tıklayınız. Üye olduktan sonra x ticaret.com'da yer alan ürünlere satış ortağı olunuz.

xticaret.com'un size sunduğu aşağıdaki kazanç yolları ile sizde para kazanabilirsiniz. Üyelik ücretsizdir.Xticaret.Com size yeni dünyanın satış sisteminde, kendi satış ağınızı oluşturmanızın fırsatını sunuyor ve sizde bu fırsattan istifade edin

1. Satılacak ürününüz olmayabilir, 

sizde artık yüksek komisyonlu ürünlere satış ortağı olun, blogunuzda pazarlayın ve para kazanın.

2. Satılacak ürününüz var ise

ürününüzü ekleyerek birçok satış ortağının sizin yerinize ürününüzü pazarlamasını sağlayabilirsiniz.

xticaret.com üyelik aşamasını ve satış ortağı olduğunuz ürünleri blogunuza nasıl yerleştireceğinizi öğrenmek istiyorsanız lütfen burayı tıklayınız.
Şimdi durmayın xticaret.com'a bu linki tıklayarak üye olun ve sizde blogunuzdan para kazanmaya başlayın...

Category: , , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

1 yorum

  1. Adsız says:

    GÜZEL FİKİRLER , GÜZEL PROJELER