Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) Pazarlama İşinde Dikkat Edilecek Hususlar

Online Alışveriş | 17:51 | 0 yorum

Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing)  işine başlarken bununların pazarlama işinde dikkat etmeniz gereken hususların bazılarını aşağıya çıkardık.

Genellikle satış ortaklığı (Affiliate Marketing) programlarına yeni başlayanlar nereden başlamaları gerektiğini bilemezler. Bu iş bazılarına çok kolay gelir bazılarına ise çok zor.

Bu konuda bilgi sahibi olan kişiler için kolaydır. Çünkü onlar bu konuda kendilerini eğitmişlerdir. Bunu da nasıl yapmışlardır? Onlar bu işe başlamadan önce her işte olduğu gibi kendilerini eğiticem bir yardımcı klavuz almışlardır. O  klavuzda gösterilen işlemleri adım adım uygulayarak bilgi sahibi olmuşlardır. Bir işte çalışmadan önce o işte mutlaka eğitim alınır. İnternette de para kazanmak isteyenler için hazırlanmış bir çok eğitim kitabı vardır. Siz de bunlarla kendinizi bu konuda eğitebilirsiniz. Aldığınız eğitimden sonra klavuzda gösterilen kazanma şekillerinden birini adım adım uygularsanız, sizde bir kazanç sistemine sahip olabilirsiniz. Gösterilen adımları takip edip küçük küçük başlarsanız, başarı sizinle birlikte olacaktır.

Satış ortaklığı (Affiliate Marketing) işlerinde ilk iş pazarlamasında yapacağınız ilk iş niş (niche) bir ürün bulmaktır. Eğer belirli bir konuda niş (niche) bir blogunuz varsa ürünlerinizi tanıtmaya başlayabilirsiniz. Örnek sağlık konusunda bir blogunuz varsa, bu bloğunuzda zayıflama, diyet, sağlıklı beslenme konusundaki ürünleri tanıtarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Eğer bir blogunuz yok ise sizin ilgi duyduğunuz bir konuda bir web sitesi açabilirsiniz. Özellikle unutmayın ilginizi çeken azda olsa bilgi sahibi olduğunuz konuda sitenizi açmalısınız. İlgi duydunuz bir konuda bilgi sahibi olmanız ve bunları tanıtmanız size zevk ve keyif verecektir. Unutmayın ilgi bilgiyi yanında getirir. İkisi ayrılmaz bir bütündür.

Hazırladığınız bu web sitesinde sitenizin içeriğine uygun ürünleri tanıtmanız çok daha kolay olacak ve çok zevk alarak yapacağınıza eminim.

Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) programlarında başarılı olmak için bazı programlara ihtiyacınız olacak, bunları öğrenebilmeniz için bir kaynak eğitim sitine sahip olmalısınız. Size yol klavuzluğu yapacak olan bu kaynak kitapta anlatılan teknikleri ve püf noktalarını uyguladığınızda para kazanmak sizin için çok kolay olacaktır.

Bu kaynakta niş (nishe) ürünlerinde nelere dikkat etmeniz gerektiği anlatılmaktadır. Burda öğrendiğiniz tekniklerlerle bulacağınız niş (niche) ürüne talep var mı var mı ? Bu niş (niche) toplumda ne kadar popüler ? bunları araştırın. Daha sonra bu ürünü tanıtmak size zevk vermelidir.

Mutlaka tanıtmaya değer ürünler bulmalısınız. Aksi takdirde zaman ayırmaya değmez. Kaliteli ürünler satmaya özen gösterin ki insanların size güvenleri oluşsun. Sadece laf olsun diye tanıtmaya kalktığınızda başarılı olamayacağınız gibi sadece kötü bir isimle anılırsınız ve sitenizin değeri düşer.

Birkez bu işe başlayıp temellerinizi sağlam bir yapı üzerine oturtursanız, satış ortaklığı (Affiliate Marketing) pazarlama işinde oldukça iyi gelirler elde edebilirsiniz. Mutlaka blogunuzda bir iki ürünü karşılaştırmalı olarak tanıtın ama bir ürünü daima ön plana çıkartmalısınız. Ürün tanıtımlarınızda samimi olun bunu farketen okuyucularınız mutlaka sizin yönlendirmenize riayet edip, tanıtımını yaptığınız ürünü daha kolay satabiliceksiniz. Unutmayın okuyucularınız sizin samimiyetinizi çok rahatlıkla anlayabilirler.

Bütün bunları öğrendikten sonra bir kaynak kitap satın alarak sizde internetten para kazanmaya başlayın. Size bana da yol gösterici klavuz olan GooMass Eğitim Kitiyle bu işe başlamanızı öneriyorum.

Lütfen sorularınızı ve yorumlarınızı bırakınız.





 

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum