Blog Yazmaya Başla

Online Alışveriş | 16:46 | 1 yorum


Blog yapmak için önce google'dan hesap almalısınız. Eğer bir e-mail hesabınız varsa onu da kullanabilirsiniz. Google'da hesap oluşturma işleminin ne kadar kolay olduğunu sizde göreceksiniz. Herkes rahatlıkla google'da hesap oluşturabilir. Şimdi adım adım size google'de nasıl hesap açılır resimlerle göstereceğim.


1.ADIM : Google hesabınızı oluşturmaya başlayın


Öncelikle google arama motorunda iken "Oturum Açın" butonunu tıklayarak bir google hesabı oluşturun.





2.ADIM: Google hesabını oluşturmaya devam edelim.


Google da hesap oluşturma bölümünde mevcut e-mail adresinizi yazın. Bloglarınıza ulaşmak için bir şifre belirleyin ve şifreyi tekrar girin. Şifreniz en az 8 karakter olmanı ve mümkünsü harf, rakam karışık olmalı ki güçlü bir şifreye sahip olabilesiniz.




3.ADIM: Google hesabınızı oluşturmaya devam edin.


Bu resimde konum bölümüne Türkiye girin ve sözcük doğrulama harflerini giriniz. Sözcük doğrulama harflerinin altında "Google Hizmet Şartları" diye bir bölüm var. O bölümü okumanızı tavsiye ediyorum. Son olarak en alttaki butonda "Kabul ediyorum.Hesebamı oluşturun" butonuna basınız.



4.ADIM : Google hesabınız oluşturuldu.


Resimde de görüldüğü üzere artık bir google hesabınız var ve bloglama çalışmalarınıza başlayabilirsiniz.





Google'da hesap oluşturma konusunun sonuna geldik. Bir sonraki konuda google'da profil bilgilerimizi düzenlemeyi göreceğiz.

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

1 yorum

  1. Adsız says:

    REKLAM YAPMAK İÇİN BLOG AÇIP YAYINLAMAKK,KENDİ ÜRÜNLERİNİZİ VEYA BAŞKASININ ÜRÜNLERİNİN REKLAMINI YAPARAKTA PARA KAZANILABİLİR .ÇOK İYİ FİKİR.