CLİNK BANK NEDİR , NASIL ÇALIŞIR ?

Online Alışveriş | 12:41 | 0 yorum

internetten para kazan
Clickbank Satış
Ortaklığı
Bir şahsın veya firmanın gerçekleştirilen satış üzerinden komisyon karşılığında bir ürünün veya hizmetin müşterilere tanıtan kişilere satış ortağı denir.

Satış ortaklarının linklerinin tıklanması sonucunda bu ürünler alınıp satılır. Ve bir müşteri tarafından bu ürünün alınması gerçekleştiğinde o ürün için verilen komisyon miktarı satış ortağının hesabına aktarılır.

Clinkbank'a ücretsiz olarak kayıt olabilirsiniz. Bu sadece bir kaç dakikanızı alır. Buraya üye olduktan sonra sınırsız sayıda ürünün satış ortağı olabilirsiniz.

Clinkbank'a kimler satış ortağı olabilir ?
Buraya herkes bir iki dakikada üye olabilir. 150' den fazla ülkenin vatandaşları rahatlıkla buraya üye olarak satış ortağı olabilirler.

Clickbank'a üyelik ücretli midir?
Clickbank'a satış ortağı olmak için üyelik ücretsizdir. Ancak kendi ürününüzü pazarlamak amacıyla satıcı olarak üye olmak istiyorsanız bir defaya mahsus $ 49,95 aktivasyon ücreti ödersiniz.

Clickbank ürünlerinin satışından ne kadar kazanabilirim?
Clickbank ürünlerinden kazancınızın sınırı yoktur. Hatta binlerce, milyonlarca TL. kazanabilirsiniz. Bu rakam sizin bu konuda yapacağınız çalışmalarla doğru orantılıdır. Burada ki komisyonlar %1 ila % 75 arasında değişiklikler gösterir. Ürünlerin komisyon oranlarını ürün satıcıları tespit eder. Tek bir satıştan asgari 0,25 Amerikan Doları, en yüksek limit ise 150 Amerikan Doları'dır. Eğer her ay abonelik isteyen ürünlerin satışından ise müşteri aboneliğini yenilediği müddetçe komisyon almaya devam edebilirsiniz.

Clickbank'ta kaç ürüne satış ortağı olabilirim ?
Clickbank'ta satış ortağı olabileceğiniz ürünlerde herhangi bir sınırlama yoktur. Binlerce üründen dilediğiniz kadarının hatta hepsinin satış ortağı olabilirsiniz.

Clinkbank'ta ürün seçiminde dikkat edeceğiniz noktalar, en çok satılabilecek ürünler, bu ürünleri kimlere nasıl satabileceğiniz konusunda ayrıntılı bilgiye GooMass Eğitim Kiti içersinde ücretsiz olarak verilen Clinkbank Rehber'inden öğrenek uygulayabilirsiniz.

Eğer bu konu hakkında soru ve görüşleriniz var ise bize iletişim kutusundan ulaşabilirsiniz.



Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum