İNTERNETTE PARA KAZANMA YOLLARI

Online Alışveriş | 16:30 | 0 yorum

İnternette para kazanma yollarını öğrenmek için benim burada yazdıklarımı takip etmeniz yeterlidir.Bu giriş sayfamda internette para kazanma yollarını anlatacağım.Size ilk önce önereceğim şeyleri sırası ile yaparsanız kısa zamanda kara kazanmaya alışırsınız. Lütfen bu sırayı takip ederek para kazanmanın yollarını öğrenin.


İnternetten para kazanmak kişiden kişiye değişir. Kimine kolay kimine de zor gelebilir. Ama asıl olan bir ek iş ya da gelir arıyorsanız internetten daha kolay bir zemin ve geniş saha dünya üzerinde bulamazsınız. O yüzden internetten isterseniz bir network marketing yapın, isterseniz Click Bank veya X-Ticaretin ürünlerini tanıtarak kolayca para kazanabilirsiniz. Ama bunun içinde çok çalışmanız gerekmektedir. Bunu sakın unutmayın.


Kendinizi bu iş konusunda teşvik etmek isterseniz lütfen internette çalışarak para kazanan kişilerin hikayelerini okuyun ya da videolarını izleyin ki sizde doping etkisi yaratsın. Daha fazla çalışma istediği uyandırsın. Unutmayın onlar da bizden çok zeki insanlar değiller. Tıpkı bizim gibi insanlar ; onların da iki gözü , iki kulağı, bir burnu ve bir ağızları var ... yok onların da bizden hiç bir farkı... onları bizden ayıran tek farkları var.

1. Kendilerine inanmaları ; sizde kendinize sonsuz derece güvenin ve inanın. Unutmayın kendine güvenerek ve inanarak yapılan işlerin bir çoğu tamamlanmış gözüyle bakabilirsiniz. Hiç bir zaman ne olursa olsun inancınızı ve güvenininizi kaybetmeyin. İşin sır anahtarı bu inançta gizlidir unutmayın !

2. Sabırla çalışmaya devam etmeleri ; sabırla çalışanlar bir gün çalıştıklarının mükafatlarını görürler o yüzden çalışmaktan yüksünmeyin tam tersine elinizden gelenin daha fazlasını ve güzelini yaparak yaparak çalışın ki siz de bu emeğinizin boşa çıkmadığını bir gün göreceksiniz.

3. Başarısız oldum diye vazgeçmemeleri , tam tersine nerde başarısız olduklarını tespit ederek başarısız oldukları konuları başarıya çevirmeleri. Unutmayın Edison ampulu bulmadan önde 4001 defa deney yaptığı söylenir, ya 4.000 üncü deneyde bulamıycam artık deyip vazgeçseydi, neler olurdu hiç düşündünüz mü ?  İşte

Başarılı insanları bizden ayıran tek özellikleri vazgeçmeden başarıncaya kadar sabırla işlerine devam etmeleridir. Sizde vazgeçmeden devam ederseniz bir gün elbette sizde başarılı olursunuz. Allah her kesin çabasını görüyor ve ona göre de nasiplerini de yaratıyor diye düşünüyorum.

Category:

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 yorum