Network Marketingler artık günümüzün ticari kazançlarından biri haline dönüşmüştür. Bu sisteme girip çok iyi para kazanan insanlar olduğu gibi malesef hiç para kazanamayanlarda var. 

Network marketing'in ne olduğunu bilmeyenlerin bu sistemlere girmelerini tasvip etmiyorum. Çünkü bu işe ilk girdiklerinde duydukları sözlerden etkilenip büyük hayallere doğru uçmaktalar ve daha sonra burunüstü malesef çakılmaktalar tabirini kullanıyorum kusura bakmayın.

Malesef ben bu tür kişilere Network Marketing madurları diyorum. Ve bunların bir çoğu başarılı olamadıkları şirketleri daha sonra acımasızca  karalamaktadırlar. Halbuki o şirkette bir çok insan güzel paralar kazanıyordur. Asıl suçlunun kendileri olduklarının farkında bile değiller. 

Siz hiç tıp fakültesini bitirmeyen cerrah, yada eğitim almadan uçan bir pilot vb.gördünüz mü? Bunları daha da uzatabiliriz ama gerek yok. Hepimizin bildiği gibi her meslek grubunun belirli bir zaman eğitimi vardır. Kişiler ancak bu eğitimi aldıktan sonra kendi mesleklerini icra edebilirler.

Network marketinglerde de öyledir. Öncelikle böyle bir işe girmeye niyetiniz varsa bunun eğitimine önem verin. Bu konudaki kişisel gelişim kitapları okuyun, internette bu konuyla ilgili o kadar çok site varki , bunları takip edebilirsiniz. Youtube.com bu konu ile ilgili videolar var, bunları takip edin. Özellikle pazarlama konusunda inanılmaz kitaplar var. Daha sonra bu kitaplar hakkında bilgi veren yazılarım da olacak. Kısaca network marketing konusunda ne kadar çok bilgiye sahip olursanız başarı şansınız da o kadar çok artacaktır. 

Network Marketinglerin Kazanç Planı Tanıtımları gözlerinizi kamaştırmasın. Bu planlara dahil olmak için paraya değil işe odaklanın. Bu planlar gerçek ve gerçekten de vaad ettikleri paraları kazandırıyor buna inanın. Bu konu ile ilgili de internette büyük  paralar kazanarak iyi bir hayat yaşayan bir çok insanı görebilirsiniz. Ama onlar bir günde bir ayda bir yılda ulaşmadılar bu seviyelere, işlerine zaman ayırdılar, kişisel gelişimlerini arttırmak için bir çok kitap okudular, tv.nin boş programları ile zamanlarını öldürmediler ve bu emeklerinin karşılığını da alıyorlar. 

Şunu unutmayın hangi network marketing'de çalıştığınızın önemi yok. Önemli olan bir lider olmak için çaba harcayın, kendinizi eğitin ve geliştirin. Bir lider olun, bunun eğitimini çok iyi alın ve değerlendirin. Unutmayın network marketinge girecek olan kişileri şirket değil, siz onları bu işe dahil ediyorsunuz ve onların liderisiniz. O zaman bir lider gibi davranmanın nasıl bir şey olduğunu iyi öğrenin. Eğer bunu iyi öğrenirseniz zaten işiniz kolay gerisi kendiliğinden gelecektir merak etmeyin. 





Network Maketing sistemlerini bir çok devlet destekliyor. Mesela Amerika'da bir çok üniversite de öğrenciler network marketingler konusunda eğitildiği gibi, bir kaç üniversitede de bu konuda bölümler açılmıştır. Ancak ülkemizde Network Marketingler aynı ilgi ve alakayı göremiyorlar. İktisat, işletme, ekonomi, pazarlama,  ve muhasebe bölümlerinde okuyan öğrencilere bu konuda hiç bir bilgi aktarımı yapılmadığı gibi yasaklı bir kelime imiş gibi network marketing kelimesi bile kullanılmıyor.

İşsizlik sorunu ile cebelleşen bir ülkede yaşadığımız halde,  işsizlik sorununu büyük ölçüde çözecek bir ticari sistem niye kullanılmaz ki. Sonuçta network marketing yatarak para kazanılan bir yer değil, Sadece üreticiden halka direk satışların yapıldığı ticari bir sistemdir. Şu anda işsiz olarak dolaşan ve iş bulamayan kişilere bu sistemi tanıtan, bu sistemde başarılı olmanın yollarını öğreten eğitimler verilebilir. Ve bu kişiler bu sistemleri tanıyarak bu işe girerlerse eminim hepsi de başarılı olur. 
Network Marketinglere hala titan, piramit gözüyle bakan bir toplumda yaşıyoruz. Bu sorunun halli için devlet yetkililerinden bu konuda bir adım atmalarını bekliyoruz. Ülkemiz de ABD 'deki gibi veya Avrupa'daki gibi iyi sonuçlar alınabilir. 
İşte size bir örnek ABD'de Başkanı Bil Clinton'nun Network Marketingler hakkındaki basın açıklaması için lütfen izleyin.

Şimdi kendimize soralım Niçin Network Marketingleri hayatımıza bir B-PLANI olarak almalıyız diye ne dersiniz. Bu konuda hiç düşünüp araştırma yaptınız mı ? Ben bu konuda çok araştırma yaptım. Sonuç olarak herkesin hayatında bir B-PLANI olarak bir network marketing sistemi ile çalışmaları sonucuna vardım.

Çünkü dünyamız globalleştiği gibi ayrıca teknolojik olarak bir çok ilerlemeler kaydetti. Bundan 30-40 yıl öncesine baktığımızda insan eliyle yapılan bir çok işin bugün artık makinalar tarafından yapılmaya başlandığını gördüm. Ayrıca bir çok fabrikada 3000-5000 işçi çalışıyorken bu gün bu rakamın 750-1500 kişilere düştüğünün eminim hepimiz farkındayız. Fabrikalar modernleştikçe işçi çıkarma sayıları da hızla artmaktadır. Bu da bize gösteriyor ki artık klasik işler rafa kalkmaya başlamış.

Beni en çok etkileyen ise geçenlerde internette gördüm yollara halı gibi taş döşeyen bir makina yapılmış. Taşları resmen yere halı gibi döşüyor ve insan eliyle 2-3 haftada döşenecek yolları sadece bir günde döşüyor. Yakında bu makinayı da ülkemizde görürsek şaşırmayalım. Artık insanların yollara taş döşediği zamanlarda tarihin tozlu raflarının arasına karışmak üzere. Bu işçiler de yakın bir gelecekte ülkemizde işsizler kervanına katılacağından eminim.

Tüm bunları göz önüne alarak şimdi düşünmeliyiz. Şu anda yaptığımız iş ne kadar garanti. Yarın işsiz olmayacağımızı nereden bileceğiz. Fallara mı kaldı işimiz yoksa. Bence hayır. Bugün çalıştığınız bir işiniz var iken kendinize uygun bir network marketing şirketinde ek iş olarak çalışmaya başlayarak hayatınıza bir B-PLANI alabilirsiniz. Yarın işiniz elinizden gittiğinizde en azından kendi işinize dört elle sarılıp ele güne muhtaç duruma gelmezsiniz.

Artık uyanın yurdumun insanı bir çok gelişmiş ülkede network marketingler sayesinde çok iyi para kazananlar var ama ülkemizde bu konuda daha yolun çok başında olmasına rağmen çok fazla insan hala bu tür işlere iyi gözle bakmıyor, hala at gözlükleri ile dünyaya bakıcaz diye çabalıyorlar. Lütfen şu at gözlüklerimizi bir kenara atıp. Görüş alanımızı 180 dereceye çıkaralım.

Şimdi kısaca niçin Network Marketing yapmalıyız ?

-      Bu sorunun cevaplarını şöyle sıralayabiliriz:Dünya ticareti hızlı bir şekilde Network Marketinge doğru kaymaya başladı. Herkesin kendine uygun çalışabileceği Network Marketing şirketlerinde son 30 yılda hızlı bir artış oldu. Aradan aracı çıkarılarak insanların ürünleri daha ucuza almaları sağlanarak bir yandan da yaptıkları alışverişler veya sistemi tanıtarak sisteme kişi gelmesini sağlayarak ek kazançlar sağlaması temin edild

-     Bugün bütün ekonomi çevreleri artık Network Marketinglerin önemini kavrayarak geleceğin en parlak sektörü olarak Network Marketingleri göstermektedir.

-     Dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri sayılan japonya da yaşayan insanlara ulaşan tüm ürün ve hizmetlerin % 50 sinden fazlasının network marketing sistemlerinden ulaştığını biliyor musunuz? Yani japonya ticaretinin yarısı Network Marketing Sistemleri ile gerçekleştirilmiş anlamına geliyor.

-    Network Marketingler kişilere finansal geleceklerini güvence ve garanti altına alarak bir nevi insanları özgürlüklerine kavuşturmaktadır. Hatta bazıları biraz daha fazla çalışarak çok daha fazlasına sahip olmuşlardır. Sizin bu insanlardan farkınız ne ? İnternette zaman öldüreceğinize bu işleri yapsanız da sizde aynı şeylere sahip olsanız ne kaybedersiniz.

-    Ülkemizde hala bu sektördü büyük bir pazar boşluğu var. O yüzden şimdi bu sistemlerden birine katılmanın tam zamanı. Ülkemiz insanını bu konuda bilinçlendirerek bu pazar boşluğunu hızla doldurabiliriz ve bir çok kimsenin hayatına dokunarak hayatlarını değiştirmelerine yardımcı olabiliriz.

-    Network Marketingler sayesinde insanca yaşabilme standartlarına rahatça ulaşabiliriz. Tabi bunu istersek. Bu sistemlerde bir kaç yıl çok hızlı bir şekilde çalışmayı öğrendikten sonra hızlı bir şekilde para kazanmaya başlayabilir. Hem kendimize hem de ailemize yeterince zaman ayırarak, hayatın tadını yarını düşünmeden rahatça çıkarabiliriz. Çünkü bu sistem yarınımızı da garanti altına aldığından yarını düşünmenize gerek kalmayacak çünkü...

-    Network Marketingler kazandırıyor buna inanın. Eğer bu sistemler başarısız olsaydı. Çoktan kapanır giderdi. Ancak bildiğiniz gibi bir çok network marketing sistemi var ve bu sistemlerde birçok başarılı insanlar var. Ve bunlar oldukça güzel paralarda kazanabiliyorlar. Peki başarısız olan ne dersiniz. Ben cevaplayayım. İnsanlar bu sisteme girdiklerinde birden zengin olmayı hayal ediyorlar. Öğrenmeleri gerekenleri öğrenmeden girişimciliğe başlıyorlar ve kısa zamanda da kazanç elde edemeyince de vazgeçiyorlar. İşte insanların bir çoğu burda hata yapıyorlar. Çabuk pes edip vazgeçiyorlar. Ancak bu sistemlerde vazgeçmeyip yoluna devam eden insanlar başarılı oluyor. Başarısızlıkları değerlendirerek yaptıkları hataları düzelterek yollarına devam ettikleri için de inanılmaz başarılara imza atıyorlar.


.
Bir çok insan network marketinglere karşı ön yargılı. Çünkü geçmişte yaşanan bir takım olumsuzluklar insanlarımızın beynine çivi gibi saplanmış. Bunları çıkarmak malesef çok güç.Network marketingler konusunda artık bilinçlenelim ve bu sistemlere gereken önemi verelim. Çünkü klasik işlerde artık faturaları ödemekten karnımızı doyuracak para bile cebimizde kalmıyor.

İnsanca yaşabilecek bir kazanca ulaşmak için bu sistemlere ihtiyacımız var. Sizde internetten araştırarak size uygun bir veya bir kaç Network Marketing Sistemini hayatınıza alabilirsiniz.  

Network Marketing nedir: 1945 yıllarından beri kullanılan bir ticaret konseptidir. Amerika cambrige üniversitesinde bir doktora tezinden ortaya çıkmıştır. Pazarlamaya-satışa odaklı bir sistem değildir.Yıllar geçtikçede bir çok firma alt yapısını bu ticari sisteme göre değiştirmeye gitmiştir.Network Marketing sistemi bir pramit düzen değildir.Bazı kişilerin bilinçsiz şekilde araştırma yapmadan ön yargılı biçimde yaklaşması bir çok gerçeği görememesine sebep olmaktadır.Sistemde çalışanlar çok cüzi rakamlarla şirketin içerisinde kendi şirketlerini kurarak işe başlarlar ve çalışmaları neticesinde inanılmaz cirolara ulaşabilmektedirler. Başlarken 200-300 tl bir yatırımla (bazı firmalarda bu 50 tl ye kadar düşmektedir) bir yatırımla kendi işinizin patronu olarak firmanın içerisinde kendi firmanızı kurabilirsiniz.

 Oysaki normal şartlarda en ufak bir iş yeri açmaya bile kalksanız bir ticaret yapmak için binlerce tl harcamanız gerekmektedir,tabiki bu yeterli değildir yine çalışma ekibi, çalışanlarınızın giderleri,depo maliyetleri,kira giderleri,stok ws hesaba katılırsa kendi işinin patronu olmak hayatta gerçekten zor ulaşılabilecek bir durumdur.Network Marketing sektöründe ise bu durum tam tersidir şirket sizin adınıza tüm alt yapısını hazırlamış ve çalışmanız için sizin için her türlü kolaylığı sağlamaktadır.Günümüzde aylık 10.000 tl den 100.000 tl ve üzerinde kazanç sağlayan kişileri bu sistemde görmek mümkündür.

Tabiki hayatta para önemli bir kavram olsada ondan daha değerli hayata dair bir çok farklı tatlarda vermektedir.Negatif düşünceden beyninizi arıtırken devamlı pozitiflik sağlayan, enerji dolu,mutlu,keyifli,neşeli,her gün öğrendiğiniz yeni bilgilerle kendinizi geliştirmenizi sağlayan bir iş koludur.Aynı zamanda ekip çalışması ön plana çıktığından dolayı organizasyonunuzun öğretmeni,ailesi,dostu ve her aşamada desteği olarak çok güçlü bir organizasyon kurmanızı sağlar,Ekibinizde yeni liderler yetiştirerek onların hayatının nasıl değiştiğini gözlerinizle görebilirsiniz.Network Marketing geleceğe bakışınızı pozitif şekilde değiştirirken,insanlara yardım etme duygusunu arttırmaktadır.Hayallerinize açılan kapı bu sözcüklerde gizlidir. Network Marketing

Network Maketing Sistemlerinde Yüksek Kazançlar Elde Edebilirsiniz

Eğer bir network marketinge girişimci olarak girmişseniz, kendinizi bir holding sahibi gibi hissedebilirsiniz.

Nedenine gelince bir fabrika sahibini düşünün! Bu adam ne yapıyor da altında son model arabası ile en güzel evlerde oturuyor ve rahat bir yaşamı var. Nasıl böyle yapıyor dersiniz ?

Çünkü bu kişi kendisi için çalışacak insanların zamanlarını satın alarak, onların ürettiklerini dışarıya satış yaparak para kazanıyor. Yani kendisi için çalışacak kişiler buluyor. Artık iş dünyasında fabrikalar modernleşmeye giderek, bir çok insan eliyle yapılan üretimleri şu anda makinalarla yaptırmaktadır. Bir çok klasik iş ve zanaat dalı tarihin tozlu sayfaları arasına kaldırılmaya başlanmıştır. Durum böyle olunca ben size triyonluk bir sermaye ile bir fabrika açın demiyorum.

Ben diyorum ki, küçük bir yatırımla mesela 500-600 Tl. gibi bir yatırımla bu fabrikatörün kurduğu fabrika gibi bir işletme kurabilirsiniz. Bu 500-600 Tl. ya sermaye bile denemez. Ama şunu unutmayın. Para kazanmak istiyorsanız küçük bir miktarda olsa para harcamak durumundasınız. Para harcamadan para kazanmanız imkansız.

Bunun için size uygun network marketingleri bularak, özellikle şu sıralar bir çok network marketing internet üzerinden tanıtımlarını yaparak büyük başarılara imza atmaktadırlar. Bu sistemleri inceleyin, karşılaştırın, güvenirliklerini, yasal olup olmadıklarını araştırın. Şunu unutmayın gerçek network marketingciler sizi ikna etmek için uğraşmaz. Sadece tanıtımlarını yaparlar, işi anlamanızı ve araştırmanızı ve anladıktan sonra aklınıza yatarsa bu işe girmenizi tavsiye ederler. Asla balıklama olarak sevmeyeceğiniz bir işe atılmayın. Bu işlerde en büyük başarı sevilerek yapıldığında sağlanır.

Benim bu konuda size tavsiye edebileceğim şu anda 3 tane network marketing var ve bunların üçünün de internette canlı toplantıları yapılmaktadır. Bu toplantılara mutlaka katılın bu işe girin veya girmeyin ama işler hakkında bilgi sahibi olarak konu hakkında daha fazla bilgilenmiş olursunuz. Bilgi bugün en büyük sermayeden daha fazla değere sahiptir bunu da unutmayalım.



Bir network marketing de başarı gerçekten vardır. Ama önemli olan bunu sizin ne kadar istediğinizdir. Kendi işiniz gibi görür, canla başla çalışırsanız eğer başarı sizin yanınızda olacaktır. Bunu asla unutmayın.

Şimdi sizinle Network Marketing Okulu sitesinin yotube da yayınladığı bir videoyu paylaşmak istiyorum. Lütfen dikkatle izleyelim.






İnternette para kazanma yollarını öğrenmek için benim burada yazdıklarımı takip etmeniz yeterlidir.Bu giriş sayfamda internette para kazanma yollarını anlatacağım.Size ilk önce önereceğim şeyleri sırası ile yaparsanız kısa zamanda kara kazanmaya alışırsınız. Lütfen bu sırayı takip ederek para kazanmanın yollarını öğrenin.


İnternetten para kazanmak kişiden kişiye değişir. Kimine kolay kimine de zor gelebilir. Ama asıl olan bir ek iş ya da gelir arıyorsanız internetten daha kolay bir zemin ve geniş saha dünya üzerinde bulamazsınız. O yüzden internetten isterseniz bir network marketing yapın, isterseniz Click Bank veya X-Ticaretin ürünlerini tanıtarak kolayca para kazanabilirsiniz. Ama bunun içinde çok çalışmanız gerekmektedir. Bunu sakın unutmayın.


Kendinizi bu iş konusunda teşvik etmek isterseniz lütfen internette çalışarak para kazanan kişilerin hikayelerini okuyun ya da videolarını izleyin ki sizde doping etkisi yaratsın. Daha fazla çalışma istediği uyandırsın. Unutmayın onlar da bizden çok zeki insanlar değiller. Tıpkı bizim gibi insanlar ; onların da iki gözü , iki kulağı, bir burnu ve bir ağızları var ... yok onların da bizden hiç bir farkı... onları bizden ayıran tek farkları var.

1. Kendilerine inanmaları ; sizde kendinize sonsuz derece güvenin ve inanın. Unutmayın kendine güvenerek ve inanarak yapılan işlerin bir çoğu tamamlanmış gözüyle bakabilirsiniz. Hiç bir zaman ne olursa olsun inancınızı ve güvenininizi kaybetmeyin. İşin sır anahtarı bu inançta gizlidir unutmayın !

2. Sabırla çalışmaya devam etmeleri ; sabırla çalışanlar bir gün çalıştıklarının mükafatlarını görürler o yüzden çalışmaktan yüksünmeyin tam tersine elinizden gelenin daha fazlasını ve güzelini yaparak yaparak çalışın ki siz de bu emeğinizin boşa çıkmadığını bir gün göreceksiniz.

3. Başarısız oldum diye vazgeçmemeleri , tam tersine nerde başarısız olduklarını tespit ederek başarısız oldukları konuları başarıya çevirmeleri. Unutmayın Edison ampulu bulmadan önde 4001 defa deney yaptığı söylenir, ya 4.000 üncü deneyde bulamıycam artık deyip vazgeçseydi, neler olurdu hiç düşündünüz mü ?  İşte

Başarılı insanları bizden ayıran tek özellikleri vazgeçmeden başarıncaya kadar sabırla işlerine devam etmeleridir. Sizde vazgeçmeden devam ederseniz bir gün elbette sizde başarılı olursunuz. Allah her kesin çabasını görüyor ve ona göre de nasiplerini de yaratıyor diye düşünüyorum.


İnternetten nasıl para kazanılır ben öğrenmeye başladım ya siz daha neyi bekliyorsunuz.İnternetten para kazanmak isteyenler kazanıyor ve bazıları ise biraz fazla kazanıyor. Sizde internetten para kazanmak isteyenlerdenseniz, öncelikle bilmeniz gereken şey biran önce sisteme alışmaya çalışarak onu kullanmayı öğrenin.Para kazanmak isteyenler internetten nasıl para kazanıyor eğer ilgileniyorsanız okumaya devam edin.


Kazanmak için kararlı olun ve biraz sabredin. Hele sizde benim gibi bu işe bilmeden giriyorsanız lütfen beni takip edin. Unutmayın para kazanmak istiyorsanız adım adım ilerlemelisiniz.

Ben bu blogumda benim yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Unutmayın her şeyin başı sabır, zaman, araştırma ve uygulama ile birlikte olur.

Ben bu işe ilk başladığımda bir anda çok paralar kazanacağımı düşünüyordum. Ama olmadı bazı hayal kırıklıkları yaşadım. Ancak bir yol gösterici olmayınca bu işler başarılamıyor.

Sırasıyla ben sizlere bu kazanç sistemlerinden bahsetmek istiyorum. İlk yapmanız gereken şey ufakta olsa kazanmanızı sağlayacak sistemlerle işe başlamanız gerekmektedir.

İnternette para kazanmak kolay, ancak tek başına yapmaya kalktığınızda istediğiniz kadar kazanma şansınız yok. Birde şunu unutmayın hemen birden bire binlerce TL. kazanacağınızı hayal etmeyin.

Sisteme alışıncaya kadar ilk yapmanız gereken şey izle kazan, tıkla kazan, ara kazan gibi sitelere üye olmanızı öneriyorum. Bu sistemlerin tamamı bir elin nesi var iki elin sesi var anlayışı ile işlemekte olduğundan; üye yapma prensibiyle çalışır. Siz ne kadar çok üye yaparsanız ve sizin üye yaptıklarınız da üye yaparsa o kadar kazancınız artar. Bu bir saadet zinciri değildir. Çünkü belli bir kademeden sonra para alamazsınız.

Bu kademeler bazı sitelerde 6, veya 7 olarak belirlenmiş olup, bazılarında ise 10 kademeye kadar çıkabilmektedir. Gördüğünüz gibi bir saadet zinciri halkası oluşturulmuyor.

Kendinizi bu izle kazan, tıkla kazan, ara kazan sistemlerinde para kazanmaya alıştırın. Daha sonra sizlere google’dan ve blog veya web sayfasından nasıl para kazanacağını anlatacağım. Bu konularda ben ilerledikçe sizde ilerleyeceksiniz.

Şimdi bu blog’ta konular bölümünde size anlattığım kazanç yollarını okumanız ve şimdiden kendinizi hazırlamanızı öneriyorum.


Size internette para kazanma konusunda başarılar diliyorum….