Size bir soru sormak istiyorum.  Eğer google bu  işletim sistemine, veya dünyanın en büyük şirketlerinden birinin yarın ticaret hayatına başladığını hayal edin. Böyle yüksek cirolara sahip bir şirketin ortağı olmak ister miydiniz.?

Evet dediğinizi duyar gibiyim. Ama ben diyorum ki o şirketin ticaret hayatına ilk başladığı günlerde kolay kolay o işe girmek istemezdiniz eminim. Ancak bugün kü bilgilere sahip olsaydınız hiç tereddüt etmeden o şirketin ortağı olmak için elinizden geleni yapardınız bu konuda adım kadar eminim. 
Success Gelişiyor 
Şu günlerde Success İş Projelerinde inanılmaz güzel gelişmeler olmakta. Henüz çalışmaları devam etmekte ve bir kaç gün sonra düğmeye basılarak hayata geçirilecektir. Şu anda Success İş Projeleri grubuna üye olanlar bundan büyük ölçüde faydalanacaklar ve ciddi büyük rakamlar kazanmaya başlayacaklar. 

Çok yakında açıklanacak olan bu iş projesinden yararlanmak isteyen Success İş Projesi üyesi olmayanların bir an önce Successin çalışma sistemini öğrenerek SG2 olarak bu sistemde yer almalarını önemle hatırlatırım.