İnternetin insanlara sunduğu yeni iş imkanı, iş fırsatları ve sermayesiz işleri araştırdığımda internetten para kazan yazılarıyla karşılaşıyordum. İnternetten para kazananları okuyup araştırdıkça bende heves etmiş ve 2009 yılında bu blogu hazırlamaya  başlamıştım.

Tabii bu blogu oluştururken bir takım internetten para kazanmak ile ilgili kaynak kitaplarda almıştım. Onlardan büyük ölçüde yararlanmıştım. Hazırlayanların ellerine sağlık. O kaynak kitaplar sayesinde biraz bilgi sahibi olmuştum.

Ancak internet bilgim az olduğu için bir türlü sonunu getirememiştim. Nereden başlamam gerektiğini bilemiyordum. Sizin anlayacağınız bu işte bir türlü tek bir noktaya odaklanamıyor ve sonunda sıkılıp bırakıyordum. Bir yandan da çevremdeki insanların baskısı vardı. Bu konuda fazla bir bilgi sahibi olmalarına rağmen " İnternetten para kazanmak yalan, bu masala inanma " diyorlar ve hevesimi kırıyorlardı. Bir süre sonra internetten para kazanılamayacağına, ancak bu konuda uzmanlaşmış bilgisayar dehalarının işi olduğuna kendimi inandırmış ve yazmayı da araştırmayı da , pazarlamayı da bırakmıştım. Kendi kendimi " internetten para kazanmak yalan" sözünü inandırmıştım. Herşeyi öyle yüz üstü bırakmıştım. Ancak internetin hafızası bizim gibi değil ki , ben bıraksam bile kayıt ettiklerim olduğu yerde durduğu için internette yayınlanmaya devam etti.

Bu arada internette sık sık GooMass Eğitim Kitinin reklamlarını görüyordum. Tekrar içimde internetten para kazanma duygularım debreşti. Kitabın ana sayfasını inceledim. Verdikleri eğitim hoşuma gitti. Daha önceki yıllarda böyle değildi. Ya da bana öyle geliyor şimdi. Eğitim setinde verilen kitaplar, videolu anlatımların olması, özellikle harika bonuslar vermeleri beni etkiledi. Sitede ÜCRETSİZ KURSUMUZA KATILIN diye bir iletişim kutusu gördüm. Sırf merakımdan bu ücretsiz kursa katıldım.

Daha üye olur olmaz ilk kurs mailimi aldım. Ondan sonra 14 gün boyunca bu eğitim kitinde verdikleri derslerin özet şeklindeki kurs maillerini almaya başladım. Bu minicik kurstan bile geçmişteki yaptığım hataları tek tek görebildim.


O dönemde ben xticaret.com'da satış ortağı olduğum bir kaç ürünün tanıtımını internet ortamında yapmıştım. Bir yandan da bu blogu oluşturmaya çalışmıştım. Sonra aklıma geldi. Şu xticaret.com'a bir bakayım dedim değişiklik var mı diye.... Sistem çok gelişmiş ayrıca ürünlerin miktarı arttığı gibi ürünlerde kaliteli ve müşteriyi memnun edecek tarzda hazırlanmış . Siteye girdiğimde size aşağıda verdiğim xticaret.com kazanç sayfasını gördüm. İlk gördüğümde gözlerime inanamamıştım. Hiç birşey yapmadan olduğu gibi bıraktığım bir blog'un yardımıyla 43 Tl. para kazanmışım. Kanıtı aşağıdadır.


xticaret.com'da satış ortağı olarak satılan ürünlerin kazanç tablosu

xticaret.com kazanç tablosu


Doğru düzgün hiç bir şey yapmadan  43 Tl. kazanmıştım. Ve inanın ilk pişmanlığımı o anda yaşadım. Meğer bu internet yalanına ben çok inanmışım. Ancak bu tablo karşında internetten para kazanılacağına tekrar inanmaya başladım. Hemen daha önceki aldığım kitaplardan ve Goomass tarafından gönderilen kurs bilgileri ışığında hemen sitesiz bir uygulama yaptım ve başarılı oldum. İnternetten para kazanılabileceğini kendime ispatladıktan sonra hemen GooMass Eğitim Kitinin siparişini verdim. Çünkü internetten eğitimsiz bir şekilde para kazanılamayacağını iyice öğrenmiştim. Öncelikle bu işin uzmanından ders almalıydım. Daha mini bir kursla yaptığım hataları gözlerimin önüne seren bu eğitim setine ihtiyacım olduğunu anladım.

Bu eğitim setinde beni cezbeden taraf : hem internet bilgisi fazla olmayan kişilere hitap etmesi, hemde ileri seviyede bilgisayar bilgisi olanlarında ihtiyaç duyabileceği bilgilerin bu eğitim setinde birarada bulunması. Nedeni ise bu işte yeni isem birgün bunları uygulayarak uzmanlaşabileceğim. Ayrıca diğer kitaplarda ömür boyu bonus ilanı veriyorlardı ama güncellemelerin hiç birini alamamıştım.

GooMass Eğitim Kiti bir online yazılım ara yüzü olduğundan, kitapta yapılacak en ufak bir değişiklikten bile haberiniz olacak, acaba kitap güncellendi mi , güncellenmedi mi diye bir endişeye kapılmanız yersiz.

Daha eğitim kitini bilgisayarıma kurar kurmaz hemen okumaya başladım. Herkesin " Acaba ordan mı başlasam, burdan mı başlasam diye bir düşünceniz olmuyor. Çünkü daha kiti açar açmaz en başta bir yol haritasıa  (Başlangıç klavuzu)' nı görüyorsunuz. Burada internetten nasıl para kazanmaya başlayacağınız adım adım anlatılmıştır.

İnternetten para kazanmak isteyen herkesin elinin amltında bulunması gereken inanılmaz bir kaynaktır. GooMass Eğitim Kitini okuyanlar yeni iş imkanları, iş fırsatları ve sermayesiz işlerden nasıl para kazanmaya başlanması gerektiği konusunda önemli püf noktaları vermektedir.

GooMass Eğitim Kitini incelemek ve satın almak için aşağıdaki butonu tıklayınız.

  
                                                                  







İnternette kişiler arama yaparken kelimeleri sık sık hatalı yazmaları sonucunda reklam verenlerin ürünlerini müşteri odaklı tanıtabilmeleri için Google Adwords'ten anahtar kelimelerde tam ve sıralı eşlemelede iyileştirmeye gidildiği mesajını az önce bildirdi. Bu yapılan değişiklikle  internetten para kazanmak isteyerek kendilerine yeni iş imkanı fırsatı yaratan kişilerin daha kaliteli reklamlarla müşterilerine odaklanmaları sağlanmış olacaktır.

Bu iyileştirme sonucunda internet kullanıcıları anahtar kelimelerinizi yanlış yazsalar bile sizin ürün ve hizmetlerinize ulaşabilecekler. Kullanıcıların arama moturunda sizin anahtar kelimeleriniz versiyonları ile varyoslarını, büyük harflerle yazılmış sözcüklerin yanı sıra kökten türetilmiş kelimeler ile bunların versiyon ve varyoslarını, yaptıkları kısıtmalar ile aksanlı kullanımlarını ve hatta yazım hataları da dahil olmak üzere iyileştirmeye gidilmiştir.

Bu iyileştirmenin etkilerini Mayıs 2012'nin ortalarından itibaren görmeye başlayacağız. Yapılan bu çalışma sonucunda reklamlarınızdan daha iyi kazançlar sağlayabileceksiniz. Çünkü eskisine oranla çok daha fazla tık ve gösterim alırken daha çok geliriniz artacak.

Bu iyileştirme sonucunda anahtar kelimelerinizin versiyonları ile varyasyonlarıda dikkate alındığında müşteri potonsiyeliniz genişleyeceği gibi reklamlarınızı daha dikkatli kontrol edebileceğiniz gibi reklamlarınızı hangi anahtar kelimelerin tetiklediğini yakından gözlemleyeceksiniz.


Örnek

Tam eşlemeli anahtar kelimeReklamlarınız aşağıdaki aramalarda gösterilebilirReklamlarınız aşağıdaki aramalarda gösterilmez
[tenis ayakkabıları]tenis ayakkabıları
tens ayakkabısı
kırmızı tenis ayakkabıları
tenis ayakkabıları al

Sıralı eşlemeli anahtar kelimeReklamlarınız aşağıdaki aramalarda gösterilebilirReklamlarınız aşağıdaki aramalarda gösterilmez
"tenis ayakkabıları"kırmızı tenis ayakkabıları
kırmızı tens ayakkabıları
tenis için ayakkabılar
tenis ayakkabısı
tenis için spor ayakkabılar

 

Bu arada Google Adwords'teki kalite puanınız ile ilk sayfa teklifi tahminleriniz bu versiyon ve varyasyonlarını değil gerçek anahtar kelimelerinizi kullanmaya devam ediniz. Şunuda hatırlatmadan geçmeyelim her ne kadar reklamlarınız tıklanmışsada bu durum sizin kalite puanınız ile sayfa teklifinizi uzaktan yakından etkilemeyecektir.

Bu konuda daha fazla ayrıntı için Google Adwords'u burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.




İnternetten para kazanmanın yolları hakkında makaleler okudukça başlangıçta ön yargılı davranıyordum. Bunun bir nevi sanal yalandan ibaret olduğunu düşünüyordum. İlk önceleri bu konu fazla ilgimi çekmiyordu. Ancak bir gün yabancı sitelerde araştırma yaparken pek çok kimsenin internetten para kazandığını gördüm. Sanal ortamdan para kazanmak artık ilgimi çekmeye başlamıştı.


İki yıldır bu konuda sürekli yazılan makaleleri takip ediyor, çıkan yeniliklere bakıyordum. Konuyu irdelikçe merakım daha çok artmaya başlamıştı. O günlerde benim gördüklerimi sizinde benim gözümle görmenizi isterdim. İnternet inanılmaz boyutta büyük bir pazar olmuş ve bu pazardan herkes bir parça pay kapmaya çalışıyor.

Bunların bazıları azmetmiş, pes etmemiş ve doğru bulduğu yolda ilerlemeye devam etmiş ve bu insanlar sizin hayalinizde bile canlandıramayacağınız kadar  büyük paralar kazanmışlar. Bazıları kendine yeteceğini düşündüğü kadar, bazıları az ve bazıları da başlamış ama sonunu getiremeyip bırakmışlar.  " Ne kadar iş , o kadar aş "  atasözü bunu en iyi şekilde anlatmaktadır.

İnternette para kazanmak sanıldığı kadar kolay değil, mutlaka çalışmanız ve bazı kaynaklardan istifade etmeniz gerekiyor. Tek başınıza başarılı olmanız çok zor. Bir çok hatalar yapabilir ve yaptığınız hatalardan dolayı ya vazgeçersiniz ya da çok zaman ve para kaybınız olur. İnternette para kazanmak için size hazır olarak sunulan nimetlerden faydalanın, kendinize bir klavuz edinin.

Aksi halde yerinizde sayıp durur hiç yol katedemediğiniz gibi sadece yorulduğunuzla kalırsınız. Ve bir süre sonrada sıkılır bu işler yalan işler diye olumsuz yorumlar yaparsınız.

Bizden önce de internetten para kazanmaya çalışan insanlar vardı. Onlar bizim kadar şanslı değillerdi. Onlara yol gösteren neyi nasıl yapacakları anlatan bir klavuzları yoktu. Ama yılmadılar ve yıllarca sabırla bu işi devam etmeye devam ettiler. Sonunda da muvaffak oldular. Bu insanlar bencil değiller , sahip oldukları bilgileri bizimle paylaşıyorlar. Çünkü internetin devasa boyutunu bildikleri için bu paylaşımı yapmaktan çekinmiyorlar. En iyi bilginin paylaşılan bilgi olduğunun farkındalar. Bir kişinin bildiği bilginin önemi yoktur, binlerce kişi bu bilgiyi öğrendiğinde bilginin değeri artar. Tıpkı bende benim bildiklerimi sizinle paylaştığım gibi.

Benim hayatımı değiştiren video görüntüsünü izlemeni istiyorum

Hayatımın dönüm noktası GooMass Eğitim Kiti ile tanıştığım gün oldu.
GooMass Kiti ile tanışmadan önce bu işleri biraz yapmaya çabalıyor ama başarılı olamıyordum. Bu işe nerden başlamam gerektiğini tam olarak bilemiyordum. Bişey görüyordum hemen ona heves ediyordum, bir süre sonra başka bişey görüyor daha güzel görünüyor diğerini bırakıp ona başlıyordum.

Halimi görmeliydiniz tam bir dolaşmış yün yumağı haline gelmiştim. Ve nitekim bir süre sonra bu işlerden sıkıldım. Çünkü hemen çok paralar kazanacağımı düşünerek başladığım için bir süre sonra hayal kırıklığına uğradım Ya benim yapabileceğim iş değilmiş deyip bir kenara bıraktım.

Daha sonra yukarıdaki videoyu izledim ve 14 günlük ücretsiz kursuna katıldım. Kayıp olduktan sonra kurs bilgileri hergün mail adresime gelmeye başladı. Mailime gelen bilgileri okudukça yaptığım hataları farkettim. Bunu 14 günlük kurs süresinde bile anlayabildim. Kursu tamamen bitirdiken sonra kendimle yüzleştim. "Bu işi yapmak ve başarılı olmak istiyor musun " diye kendime sordum. Cevabım evet oldu.

Ben çalışmayı seven bir insanım boş durmayı sevmem. Az olsada bu işe bir başlamışlığım vardı ve hoşuma gitmişti. Bir kere akıllanmıştım. Artık başlarsam bu işe klavuzsuz başlamama kararı aldım. Kursun bittiği gün ben GooMass Eğitim Kitini aldım. Eğer bu işlere karşı içinizde ufak bir merak varsa GooMass Eğitim Kitini almanızı tavsiye ediyorum. Nedenine gelince : bu eğitim kiini aldığınızda yalnız değilsiniz, ayrıca kitabı yazanlar teknik destek vermeye devam ediyorlar. Size balık vermiyorlar balık tutmayı öğretiyorlar ama sizde isterseniz balık tutmayı öğrenebilirsiniz.

İnternetten söylendiği gibi hemencecik milyarlar kazanılmıyor. Sizde benim gibi biraz internetten anlıyorsanız yapabilirsiniz. Zaten video gösterimleri ile kimseye bişey sormadan bile herşeyin üstesinden gelebilirsiniz Dediğim gibi biraz emek, biraz sabır en çok ta sebat gerektiren bir iştir. Eğer sebat ederseniz sizde internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bu arada o sıkıldığım ve işi bıraktığım dönemden sonra toprağa iyi fideler ekmişim ki ben bir tek harfe dokunmadan azda olsa bir miktar para kazanmışım. GooMass le tanıştıktan sonra bu eğitim kitini almaya iten bu ufacıkta olsa kazanabileceğimi gösteren meblağ oldu.

Şimdi bu makaleyi okuduktan sonra umarım sende internetten para kazanma yollarına girersin. Ama sakın tek dalma, klavuzla dal en azından senden daha önce gidenlerin ayak izlerini takip ederek git ki daha kısa sürede başarılı olabilesin,

GooMass Eğitim Kitini İncelemek için aşağıdaki incele butonuna basınız.

Ürünü incelemeden önce lütfen sorularınızı ve yorumlarınızı bırakınız.



Her yeni iş imkanına sahip olduğumuzda, başarılı olmak için belli bir süre eğitim alınması gerekiyor.  İnternetten de para kazanabilmeniz için bunun eğitiminin alınması şarttır.


Üç yıldır sürekli internet üzerinde affiliate (satış ortaklığı) yapılarak para kazanma yollarını araştırıyorum. Bugüne kadar araştırdığım kaynaklar arasında GooMas Eğitim Kiti kadar yardımcı bir kaynağı bulamamıştım.

Her bulduğum kaynak genel anlamda bilgi veriyor ama işin püf noktalarını anlatmıyordu. GooMass neredeyse iğneden ipliğe her konunun üzerinde ayrıntılı bilgiler vermekten kaçınmadığı gibi ayrıca internette çok fazla deneyimi olmayanlara teknik destek de sağlıyorlar.

Bugüne kadar ufakta olsa paralar kazandım. Ama üç yıl önce bu eğitim kitine rastlamış olsaydım durumumun çok daha farklı olacağını düşünüyorum. Çünkü hatalar yapıyor ve bir süre sonra uğraşmaktan vazgeçiyordum. Kendimi o kadar çok başarısızlığa alıştırmıştım ki.... Yapabileceğime ben bile inanamaz olmuştum. Bundan 20 gün önce laf olsun diye bu kitin ücretsiz kursuna katıldım. Kurs konuları 14 gün boyunca mail yoluyla bana ulaşmaya başladı. Gelen mailleri okudukça bu adamların bu işi ciddiye aldıklarını ve oldukça tecrübeli olduklarını gördüm.

Kendi kendime neden bu kitabı almıyorum ki diye düşünmeye başladım ve kısa bir süre sonra satınalmaya karar verdim ve aldım. Kitap akşam saat 22:00 gibi maileme geldi. Ama enteresan bişey oldu. Bugüne kadar aldığım tüm e-kitaplar dosya olarak bana geldi ama güncellemelerini göndereceklerini söyleyip göndermemişlerdi. Bu kitapta böyle birşey söz konusu değil. Kitap geldiğinde bilgisayarınıza kurup kullanıcı adı ve şifre ile açabiliyorsunuz. İnternetiniz olmadığında kitabı okuma şansınız yok. Böyle online olan bir kitapta güncelemeler yapıldığında anında sizin bilgisayarınıza kurduğunuz kitap ta otomatikman güncellenecek ve bu güncellemeler hakkında bilgilendirileceksiniz.

Kitabı okudukça ne kadar deneyimli bireleri tarafından yazıldığı o kadar belli ki sizde bu GooMass Eğitim Kitini satın alıp okuduğunuzda hemen farkedeceksiniz. Bu Eğitim Kitinin en büyük özelliği hiçbir bilgisayar bilgisine sahip olmayan kişilerede hitap ediyor, bilgisayar konusunda ileri bir seviyeye sahip olana da yol klavuzluğu yapıyor.

Okuması oldukça kolay olan bu eğitim kitini okuduktan sonra gerçekten bu işi yapmaya niyeti olanların kitte gösterilen bilgiler doğrultusunda hareket ettikleri takdirde başarılı olmama gibi bir şansları yok. Ancak söylediğimiz gibi bir anda çok paralar kazanamayabilirsiniz, zaman ilerledikçe bilgileri beyninize taşıdıkça ve ayrıca bu işe yeterli zaman ayırdığınız takdirde bilin ki başarı sizindir.

Bu GooMass Eğitim Kiti sayesinde artık nereden başlayacağımı, hangi araçları kullanırsam internetten para kazanacağımı biliyorum. Çağımızın bir alışveriş sistemi olan satış ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemini kullanmayı kısa zamanda öğreneceksiniz.

Size tavsiyem bu seti aldığınızda biran önce başlamak için acele etmeyiniz. İyice anlayıncaya kadar okuyunuz.


Okuduklarınızın beyninizde odaklanmasını sağlayınız. Daha sonra yavaş ve emin adımlarla ilerlerseniz hata yapma olasılıklarınız ortadan kalkar. Böylece sizde bu yeni iş imkanı , iş fikirleri ve sermayesiz iş olanaklarından faydalanarak tahmin edeceğinizden daha fazla para kazanırsınız.

Eğitim kitini incelemek için lütfen ürün bilgileri butonunu tıklayınız.






Soru ve görüşleriniz için ileşim sayfamızdan ulaşabilirsiniz. İletişim Sayfasına gitmek için BURAYI TIKLAYINIZ

Benim gibi ek iş arayanlar ile para kazanmak isteyenler lütfen bu yazımı okuyun. İnternette kendi başıma para kazanamayacağımı anladıktan sonra yardım almaya karar verdim. Bunun için bir internet sayfasında "GOOGLE KAZANÇLARI" diye bir kitapla karşılaştım. İlk önceleri bu kitaba iyi gözle bakmıyordum. Ancak internette araştırdığımda bu kitapla ilgili çok güzel makaleler okudukça ilgim artmaya başladı. Sonunda bu "GOOGLE KAZANÇLARI" kitabını alıp incelemeye karar verdim. Kitabı anlayabilmek için birkaç kez okudum.

Mükemmel hazırlanmış bir kitaptı. Bilgisayardan biraz bile anlayan bir insanın googledan para kazanmasını sağlayan bir kitap. İster blogunuz olsun veya olmasın bu kitabı size anlattıklarını harfi harfine uyguladığınız takdirde para kazanmamanız imkansız. Sadece yapmanız gereken "GOOGLE KAZANÇLARI" kitabını satın alın, birkaç kez iyice okuyun, uygulayın ve para kazanın. Bu kitabını iyice anlamadan bu işe başlamayınız.

Eğer bilgisayar konusunda çok fazla bir bilginiz yoksa bilgisayardan anlayan çevrenizde mutlaka tanıdıklarınız vardır. İlk başlangıçları onların yardımıyla yapın. Daha sonra siz devam ettirirsiniz. Unutmayın bu tanıdığınız mutlaka sizin günvendiğiniz bir insan olsun. Başlangıçta ben de yardım aldım. Ama artık yardıma ihtiyacım yok kendim devam ediyorum. Ve bu kitapla reklam çalışmalarıma başladım.

Gerçekten para kazanmak istiyorsanız hemen bu kitabı alın ve uygulayın ve sizde para kazanın . Size bol kazançlar diliyorum.Unutmayın size yol gösteren bir klavuzunuz olmazsa kazananlardan değil kaybedenlerden olursunuz. Tıklayınız


Google Kazançları